Stærke lokale Brabrand-kræfter i samarbejde om nyt BAAF website

22. mar. 2024 | BAAF initiativer/nyheder

Brabrand Aarslev Fællesråd (BAAF) og H365 Digital Marketing Agency fra Brabrand valgte at gå i samarbejde om nyt website til BAAF, tilbage i december 2023. På opstartsmødet, der blev afholdt i hyggelige Ibens Kaffehus på Hovedgaden i Brabrand, deltog Peter From Jacobsen, Carsten Strange Jensen og Henrik Thue Nielsen.

Et godt samarbejde om nyt website

Et partnerskab, hvor fælles værdier som ærlighed, professionalisme, og ikke mindst en passion for at gøre information nemt tilgængelig for besøgende på et nyt website, skulle stå i centrum. Vi kom hurtigt på bølgelængde, når det kom til at skabe noget, der virkelig batter, og samarbejdet har været både spændende og indsigtsfuldt.

Styring af slagets gang

Henrik Thue Nielsen fra H365 og Carsten Strange Jensen fra BAAF’s bestyrelse har sammen styret slagets gang og skabt et website, der ikke bare tager sig godt ud og er brugervenligt, men som også gør det lettere for foreningen at få dagens opgaver fra hånden og udgivet på websitet. Og det betyder mere tid til det vigtige arbejde i BAAF.

“Som ikke kyndig-person (for BAAF-foreningen) udi hjemmesider har det været en god proces at arbejde med Webministeriet/Henrik, som beredvilligt har guidet og forklaret om det muliges kunst, og resultatet blev rigtig godt – synes vi!”.

Carsten Strange Jensen / Bestyrelsesformand

En god proces

Vores samarbejde har båret præg af en åben dialog – og vi har haft grundige snakke om, hvad der virker, hvad der ikke gør, og hvad der måske lige skulle tweakes en ekstra gang for at gøre websitet endnu bedre. Denne åbenhed har gjort, at vi begge har kunnet bringe vores bedste til bordet og virkelig give BAAF’s nye website et markant løft.

Henrik Thue Nielsen
Grundlægger og ejer af H365 Digital Marketing Agency ApS

Relancering marts 2024

Websitet blev succesfuldt lanceret i marts 2024, og H365 fortsætter som samarbejdspartner gennem blandt andet støttebidrag til teknisk drift af foreningens website, og den videre udvikling.

Kig rundt og bliv inspireret

Kig rundt på det nye website, og dyk ned i alt det spændende som BAAF arbejder med, og selvfølgelig også en opfordring til dig, om at blive medlem af BAAF. H365 er naturligvis betalende medlem af Brabrand Aarslev Fællesråd.

Om H365 – et landsdækkende lokalt webbureau fra Brabrand

H365 er dit lokale WordPress webbureau i Brabrand, som har hjulpet flere lokale Brabrand virksomheder og foreninger med at stå stærkt online. H365 er specialiseret i WordPress website løsninger til virksomheder og foreninger, og støtter desuden op om lokalsamfundet i Brabrand, gennem forskellige initiativer og bidrag.

Udover at være et stærkt forankret lokalt webbureau i Brabrand, så leverer H365 WordPress websiteløsninger og WordPress support til erhvervskunder i hele Danmark, uanset størrelsen på opgaven eller projektet.

Måske du allerede kender Webministeriet Webbureau, der er en del af H365 og som Henrik Thue Nielsen startede tilbage i 2007.

Se mere på H365.dk