Hvad er BAAF?

Hvad er Brabrand-
Årslev Fællesråd?

Brabrand-Årslev Fællesråd (BAAF) er en kommunalt støttet forening, der arbejder frivilligt for at fremme vækst, trivsel og fællesskab i Brabrand og Årslev – dels gennem rådets eget arbejde, dels gennem støtte til lokale initiativer.
Og dem er der heldigvis mange af i Brabrand og Årslev.
Bliv medlem og støt vores arbejde. Det giver dig stemmeret ved generalforsamlingen og mulighed for selv at stille op til bestyrelsen.  

Bliv en aktiv del af dit lokalområde

Fællesrådet er talerør for nærdemokratiet og den borgerdrevne udvikling i Brabrand og Årslev.
Det er altså os, du kan henvende dig til, hvis du som beboer i området ønsker hjælp og støtte til et frivilligt initiativ, der bidrager til den positive udvikling i området.

Brabrand-Årslev er Aarhus’ grønne og dejligt brogede bydel – her er forskellighed lig med herlighed, og det bugner af fællesskaber på tværs, naturen, vandet og sammenhængen med Aarhus C.

Dit fællesråd vil være med til at få hele området til at stråle gennem støtte til borgerdrevne initiativer og et godt samarbejde med Aarhus Kommune og områdets erhvervsliv.

En del af det lokale demokrati

Du er 24 fællesråd i Aarhus. Du kan læse Aarhus Kommunes beskrivelse af fællesrådene og deres opgaver her.

Besøg vores nabo fællesråd i Gellerup her.

Besøg Brabrand Erhvervsforening her.

 

Brabrand-Årslev Fællesråd støttes af:

Aarhus Kommune

AURA

Vi ser et stort uudnyttet potentiale i Brabrand og Årslev:
Nemlig at gøre bydelens store diversitet i mennesker, arkitektur og natur til områdets klare styrke.

Som fællesråd vil vi arbejde for at gøre bydelen endnu grønnere, og naturen endnu mere tilgængelig. Vi arbejder også for en bydel, som er endnu dejligere og tryggere at leve i – fx med flere og bedre cykelstier, gangstier til skolebørn osv.

Du kan engagere dig lokalt på to måder. Enten kan du kaste dig aktivt ind i lokale initiativer, der er vigtige for dig – helt efter egen lyst og formåen. Og/eller du kan blive medlem af Brabrand Årslev Fællesråd, støtte de lokale tiltag og være med til at vælge rådets bestyrelsesmedlemmer.

Det er op til dig. Vi vil bare gerne ha’ dig med!

 

Medlemskab

Fællesrådet er formelt kommunalt støttet kontaktled mellem Aarhus Kommune og områdets mange beboere.

Et medlemsskab koster 75 kr om året for privatpersoner og 300 kr for virksomheder.

Som medlem støtter du trivsel, tryghed og fællesskab i dit nærområde og har stemmeret ved generalforsamlingen.

Kontakt fællesrådet

Dit lokale fællesråd kan hjælpe dig, hvis du engagerer dig i lokale initiativer, som du ønsker støtte til – f.eks. hvis du gerne vil have kontakt til relevante kommunale instanser, i form af økonomisk støtte eller noget helt andet.

Vi er vilde med lokalt engagement, så kontakt os på info@baaf.dk, hvis du har gang i noget spændende, der kan gøre Brabrand og Årslev til et endnu bedre sted at bo.